onsdag 6 mars 2013

Är det något ”Go” i Tidaholm och Falköping?


Vad ska man fråga som inte låter krystat. Inte tusan kommer dom att svara på våra mejl eller vilja träffa oss och svara på våra tråkiga frågor om arbetsmarknaden i Falköping & Tidaholm. Men för sjutton (nitton) gubbar och gummor, nu ska vi göra vårt för att ”öka farta”.

Vi är en grupp på ca nitton personer i åldrarna 47 – 64 som går en FAS 2 aktivitet med namnet ”Framtidsvägen” på Hellidens Folkhögskola nu under våren 2013.

Vi kommer att ställa frågor om arbetsmarknaden i Falköping & Tidaholm samt regionalt till ett antal utvalda politiker, tjänstemän och företagare om deras syn på arbetsmarknaden nu och i framtiden.
Resultaten av ”utfrågningarna” kommer fortlöpande att publiceras på denna blogg samt delas på vår Facebooksida och Twitter @framtidsvagen.

Omkring den 22 april kommer resultaten av hela kartläggningen att sammanställas och finnas tillgänglig på papper samt här på bloggen.

Alla är naturligtvis välkomna att kommentera och sist men inte minst, dela våra blogginlägg vidare till vänner och bekanta.

Några av frågorna i vår utfrågning hittar du i enkäter här till höger, passa på att ge folkets röst nu!


På återhörande,
Alla vi på Framtidsvägen vid Hellidens Folkhögskola. Om du vill kontakta oss kan du göra det via bloggen, e-mejla oss på framtidsvagen2013@gmail.com eller Tweeta med oss på @framtidsvagen.

1 kommentar:

  1. Det här låter väldigt bra. Vi behöver få fart på våra städer framför allt Skövde som skall styra så mycket. Jobbar inte Skövde på för framtiden kommer arbetsmarknaden dala och som min sambo sa då flyttar folk till större städer där jobben finns. Givet vis så skall även de andra städerna kring Skövde "ökar farta" för att få företag att stanna just i den stad de är. Se in i framtiden och göra något åt saken. Kom med förslag på vad som kan göras just i din stad.

    SvaraRadera